Zendtijd inkopen.

WIJ ZORGEN DAT JE IN CONTACT KOMT MET DE DOELGROEP.

Nederlandse radiozenders bereiken elke week 13 miljoen luisteraars. De grote zenders bereiken zo’n 3 miljoen luisteraars, de kleinste zo’n 150.000. Wij zoeken uit waar jouw doelgroep naar luistert en kiezen de voordeligste manier om die te bereiken met een radiocommercial.

(placeholder)

WAT KOST EEN RADIOSPOT?

Voor de exacte prijzen stuur je ons gewoon een mailtje. Maar een indicatie van de prijzen kunnen wij wel geven. Een complete radiospot klaar voor uitzending kost tussen de € 950 en € 2500. Dan zijn er natuurlijk nog de kosten voor het uitzenden. Zenders vragen ongeveer tussen de €5000 en €10.000 om je radiospot een week lang 5x per dag uit te zenden.

(placeholder)

WIJ ZORGEN DAT JE NIET TEVEEL BETAALT.

Bij radiozenders werkt het zo: het aantal luisteraars naar een zender bepaalt de prijs voor het uitzenden van een spot. Uitzenden in de avonduren of nacht is aanzienlijk goedkoper dan overdag. Dan luisteren er immers veel minder mensen. Let daar op bij het vergelijken van offertes! Wij kunnen naast de creatie van een spot ook inkoop van zendtijd regelen. Voor onderhandelingen en kortingen werken wij samen met een grote inkooppartij met toegang tot de laagste prijzen in de markt.

(placeholder)